Jitrnice.
*********
Hádají se dva jedlíci
o vepřovou jitrnici,
zbyla už jen poslední.
Kdo ji asi sní?
Je mi kluci moc líto
ztratilo se jelito,
s jitrnicí tady bylo
že by ji snad milovalo?
Hádají se dál jedlíci
o tu krásnou jitrnici,
až ji sebral pes
k boudě si ji nes.
Tam už čeká jelito
jelita je mi líto.
Už mu chybí malý kousek
to ochutnal pejsek?
Teď kvůli té jitrnici
psa honili dva jedlíci,
jitrnice,ta se našla
jedlíky už chuť však přešla.
Jak na každé zabíjačce
dali si po slivovičce.
A potom si zpívali
jelítko a jitrnici
to už psovi nechali.
…
Mmmm, jitrnice :)
27.12.2012 12:37:41 | Grakon2702