Konec starého a začátek Nového světa
Kéž by ho na Výsost poslala ta věta
Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí
A v tento den to každý v srdci zjistí
Že z toho zlého tam nezbylo ani gram
Pak ze všech stran by zvony zněly
Láska je jediný co bychom chtěli