Anotace: Moc se omlouvám za název později ho doplním... :)) A děkuji za přečtení :)
Ze světa stínů
za úplné noci
přeběhla pole
- bez pomoci -
Procitla v dáli
- v černotu Světa -
- v žal a bez notů vět -
Chce se vrátit zase zpět
Zase zpátky do úst vody
zpátky přes ty hory,
do korun stromů
- chce tam hned -
Za pomoci něžných vět
svolává bohy domů
svolává je zase zpět
- Na mě nekoukej já Ti nepomohu,
ale zato změním Svět -