♥
Až láska
ˇˇˇˇˇˇˇˇ
Až láska odletí v srdci se neztratí
zůstal jsi v paměti.
Neptáš se ,jak je ti?
......“to ani nejde“……
Pohladím kytku co jsi mi dal
ty vrátíš polibek který jsi vzal.
Po tváři pohladíš,šeptat nic nemusíš.
Ráno se probudím,byl jsi můj sen,
……“to už vím“……
Přečtu si dopis co jsi mi psal
smutná je vzpomínka.
…...“kdo mi tě vzal“……
Kytka už dávno zvadla
slza mi z oka padla
na dopis schovaný
ten,od tebe z lásky napsaný.
……“život jde dál“……
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
I když z ní cítím smutek, přesto pohladila...
jako všechny Tvoje verše...
28.12.2012 18:30:52 | Joe Vai