~Rampouchy~
Lízání rampouchů se mámám nelíbí...
*~~*~~*~~*~~*
Třpytivé rampouchy
ze střechy visely
slunce se na ně usmívalo
ony pak tát
tak trochu musely
to potom z rampouchů
pršívalo.
Každá ta kapka
pomalu padá
už je z nich malá louže,
jak slunce schová se
a zase mrzne
na zmrzlé kaluži
tam vždycky to klouže.
Klouže se
kluk,holka i děda
a ani dědovi
to moc práce nedá,
vrátí se v vzpomínkách
do dětských let
..i tenkrát“
byl skoro před každým domem
uklouzaný led.
Brzy ty rampouchy popadají
ledové úlomky
zůstávají,
do kapes je ale nedávej
jen ty čisté
jako lízátko si olízej…
A dávej pozor ať tě máma nevidí
víš, lízání rampouchů
se mámám nelíbí.
*~~~~~~~~~~~~*
tohle se mi strašně líbí
29.12.2012 13:40:49 | tenflipskáj dysfunkt