Anotace: <p style="text-align: center;"><span style="font-size: medium;"><em><strong>Dívám...
Dívám se jak deštěm pláče svět
poslouchám jak na parapet
dešťové kapky hrají blues
právě se končí ten náš kus
od zítřka už si nebudeme lhát
že mít rád je stejné jako milovat.
Už meluzína v komíně
se směje téhle novině
tak jako se vždycky smála
když jsem sama usínala
a kapky, co mi tekly po tváři
končily svou cestu v polštáři.