1. máje léta páně dnes
šílený nápad mi do hlavy vlez
napadlo mi pořídit si lásku
je jedno či z konfekce nebo na zakázku
Jenže kde se vlastně láska shání
kde je tohle zboží dneska k mání
na netu o něm není ani zmínka
tak marně pátrám ve vzpomínkách
Vzpomínám, jak u nás v rohu náměstí
stávala malá soška pro štěstí
pod korunou staré lípy´
baculatý amorek s lukem a šípy
Každý kdo mu křídla pohladil
každý kdo o lásce snil
doufal, že amor pomůže
najít správnou ženu pro muže