...
Nevšedně všední ráno
zavonělo černou kávou.
Silnou a hořkou….
…a je to tu po sté…
Jen tak
mimochodem
mou dlaň bereš do své
bez jediného slova promiň…
jen tvé oči škemrají
“lásko odpust,
ještě to zkus...
ještě se mnou zůstaň”
Jen tak
mimochodem
zatopím v krbu
s vědomím, že za nějakou dobu
zas vabank s osudem
budem hrát
Na flétnu dýchám
tremolo vibrato...
A trochu doufám,
že možná…snad…
to ještě stojí za to.
Snad to nejsou zas jen lži…
Po kolikáté už snažím se tomu uvěřit?
...
Za malou chvíli jsi vyrostla v velkou basnířku, nestačím se divit :)
31.12.2012 09:18:01 | poeta
Život je těžký jako balvan
někdy i hořký jako káva
jindy zas sladký jako cukr
nikdy však nevíš co bude supr ;-)
...
Najdi světlo ve tmě
z jiskřičky vykřeš plamen
ze všedností bude ámen
31.12.2012 08:56:10 | Eru Alonnar