~Náladová~
~~~~~
~~~~~~~~
Dnešní den
je tak trochu náladový,
ptám se proč?
Ale nikdo mi neodpoví,
dnešní den
snad za to ani nemůže,
kdo mi mou náladu
zlepšit pomůže?
Boty mě trochu tlačí
na kabátě mi knoflík upadl,
šalina před nosem ujela
sníh zase napadl,
v tom krámě mi prodali
ten vyhlídnutý svetr.
A teď?
Pro změnu zase prší.
Asi se zbláznil
i svatý Petr.
Nálada pod psa
a nebo pro kočku,
večer jsem spálila
ještě i vánočku.
Den jako blbec
někdy nás navštíví,
spraví to noc
anebo nespraví?
Dobrou noc.
Třeba ten den zítřejší
bude už zářivý,
ale to se neví.
Bude náladový?
~~~~~~~~~~
~~~~~