Strach
Mám strach pohlédnout do Tvých očí
Snad bojím se že najdu sama sebe
Zjistím, že i beze mě se Tvoje Země točí
Že slunce svítí a mráz zebe.
Mám strach, že když Tě opět obejmu
Objetí Tvé bude slabší nežli prve
Těch zranění se bojím nejvíc
Těch, co zabíjejí bez kapičky krve.
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: Wor, Bunney, NEUROBEAT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)