Je to náš život

Je to náš život

Anotace: nikdo nemá právo

nač lámat hůl?
život jde dál
jednou mi zatleská plný sál

nač vše přes koleno lámat
vždy bude někdo kdo nás bude klamat

vždy se ze země zvedneme
naučte se nevzdávat
to pořád chcete někomu zadarmo něco dávat?

Život je boj
a boj je prohra i výhra
objevte v sobě toho netopýra

i Bruce Wayne změnil se v Batmana
tak sundejte pyžama
jde se bojovat

za právo za čest
jen ukažte životu pěst
žádný strach

za každým rohem je násilník a vrah
Když trochu změní svět jeden člověk?
co pak spousta lidi?

Vím někdy k tomu je třeba věk
ale většina z vás se bojí a stydí

Chcete žít,ale bojíte se nadechnout
obavy a strach vás nutí jen zdechnout

Myslete na sebe
vím možná vás teď zazebe

Neschovávejte se v koutě
pojďme ukázat že máme srdce
přestaňme žít se strachem v chomoutě
takhle dál to nejde přece

Stačí hlavu pozvednout
a ruce nad hlavu pozvednout
Nikdo mi nebude diktovat můj život
já jsem pilot!!
Autor Jacob P. Verlaine, 02.01.2013
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: lucie.Tee, NEUROBEAT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

na mě poněkud staromilské, ale víte co, to je detail, pane kejdis.)

02.01.2013 19:25:07 | NEUROBEAT.

líbí

to bude tím že já jsem staromilsky založen:D

02.01.2013 22:10:11 | Jacob P. Verlaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel