V kapce světla tma
V Mýdlový bublině
Obtáčí prsty kolem a tváří se nevinně
Občas pije borůvkovou kávu
Otáčet srdce a padat na zem
Se sladkou vůní pod nitrem
Hrát si s kořeněným svetrem
Běhat na boso i v zimě
Rozhazovat okolo změny i úsměv
S jemností pralinek přichází oheň
Šeď kterou rozbijí střep
Uprostřed slepé stezky která barví se
A v kapse jízdenka „tvého já“
Hranice která se na papíru rozpila
S přivřenými víčky přichází ozvěna
S věnováním vnitřní krásy
V kapce světla tma
V sebedestrukci pruhy
Neexistující konce nudy..
Přečteno 511x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, Písnička..., Toda
Komentáře (4)
Komentujících (3)