Jiná
Láká mě,
ten dívčí půvab s chlapeckými rysy
Láká mě,
možná proto pátrala jsem kdysi
Zda kluk,
či holka spočine v mém objetí
Zda tělo mé
tu není jenom v zajetí.
Proč lezla jsem
po stromech, když zbylé
Dívky si
s panenkami hrály čile
Snad proto dnes
mě láká zkusit jiný břeh
Zkusit jiný interiér
v postavených zdech.
Komentáře (0)