Anotace: ...
když oheň sežehne i poslední třísku
toho voru na kterém se plavíme
s plachtami z banánových listů
které si poslepu splétal
tu noc co padala hvězda
a já měla zase nahá záda
hlavu v oblacích a prsty v písku
co zbyde z touhy?
moře...
30.01.2013 08:21:30 | enigman
CO zbyde z touhy? Noci nekonečně dlouhý.... Martin alias KudlankaW
05.01.2013 21:37:42 | kudlankaW
Vzpomínka, krásná, nekonečná..
02.01.2013 23:53:13 | zamotán v nedospělosti
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?