Snít svůj sen...
Anotace: Zase písmenková :), teď "S" :)
Sbírám sny
skrz smítka samoty...
Snažím se skloubit
splín se strachem...
stiskem spustit signál slasti...
Smiluj se!
Stydím se sáhnout si,
snad světlo spí...
Snažím se stihnout
sebe se svou samotou,
se splašeným stínem,
se snad sladkými slzami...
Smím se smát?
Samozřejmě!
Smát, snít, smutnit, selhat...
Suším sedmikrásky
spolu se svým snem...
Sbohem!
Přečteno 598x
Tipy 32
Poslední tipující: Jana M., Isquieasuus, snupicek, Madanik, V.N.Losinský, vodnař, PANGÁSIUS, enigman, Danger, poeta, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)