Víte
Anotace: Reflexe dřívějších emocionálních kulis mého životního divadýlka... nenaděláš nic!
Štěstí netrvá věčně
jako všechno
zahrabat se do listí
a vylézt až na jaře
nikdo nikdy nezjistí
jak krásně vám bylo
v jeho náruči
a zaručí
vám, že se nikdo neptá
a stejně je to
k ničemu
když pod tím listím
spíte
protože
VY víte...
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Bakchus, Joe Vai
Komentáře (2)
Komentujících (2)