Hvězdy
A padaly hvězdy
padaly z nebe
jedna za druhou
padaly pomalu
a padaly rychle
měsíční struhou
padaly všechny
v měsíční záři
spolu, pospolu
a navždy
ukryté v kalendáři
padá-li jedna
padá i druhá
drží se za ruce
padají z nebe
a na věky
věří
Měsíci - v Tebe...
Komentáře (1)
Komentujících (1)