tam dole
ve sklepě všech očekávání
v krabici s nápisem cukroví
najdeš to zelený tričko
to co jsem ti ho narychlo svlékla
vždyť víš
tenkrát v úterý
je tam ještě spousta roztodivných věcí
a pocitů mnoha barev i chutí
zvlášť těch hořkých
to když jsem se ještě bála smrti
zameť všechny drobky od snídaně pod koberec
a taky slib mi
že už to neudělám
a já ti řeknu
že už se nebojím