Anotace: Pravda ti nejde přes ústa, tak lžeš jen proto, abys nemlčel... Byla bych radši, kdybys už konečně jednou provždy sklapnul a držel hubu.
Spontánně vyjadřuješ pocity,ale neprodukuješ díla,která chytí.Věřím,že další tvorba bude od srdce,ale i s trochou fištrónu.Do toho přijdeš,neboj!
26.02.2013 07:14:16 | Bakchus
z toho si vemu příklad
05.01.2013 19:03:13 | CCGREE