Něco společného
Bukanýr bez šavle.
Klaun, jež rozplakává lidi.
Král, co nikomu nevládne
a za svůj trůn se stydí,
začátek bez konce.
Anděl, jemuž pelichá peří
a kosmonaut co v plochost Země věří.
Mám s nimi tolik společného...
A vy? Toť k zamyšlení pro každého...
Komentáře (2)
Komentujících (2)