Stížnost!!!
červeno bílo proužkované závory
prolhané to potvory
dovnitř mne pustily
není to ani den
a teď mě nechtěj pustit ven!!!!
lhala i ta blbá silnice
tady u Ruzyňské věznice
a teď tady v novém bytě
zajdu na úbytě
a tak tiše po setmění
žádám odpuštění
no, spíš propuštění
Přečteno 463x
Tipy 4
Poslední tipující: Zrska, Lioness, Eru Alonnar
Komentáře (4)
Komentujících (3)