Anotace: ...
Ten starý černý klavír
s jednou odřenou klapkou
je rozladěný
ale má svůj styl
A obraz s povadlými květy
do klasického rámu mi zbyl
židle plné mořidla
víno jako povidla
jen barva bílá
etanol skrývá
a ty
plnými doušky inkoustu
se boříš
papírovým světem
(vyprávíš to dětem?)
...že poezie je vlastně...
kulinářský zážitek
Tak tedy Robine...
Téměř hmatatelná,
místy těžká, opojná,
jinde lehce linoucí
dávájící naději
do časů BODOUCÍCH.
Martin Kristián Kudláček
07.01.2013 21:27:18 | kudlankaW
Tak k Tobě se budu vracet..:)
07.01.2013 21:17:20 | Klementine