Miluji...
Miluji vůni květů,
miluji tu krásnou větu.
Miluji déšť i sníh,
co padá z nebe,
miluji tíseň,
když zalehne mě splín.
Miluji léto, zimu, mráz,
miluji, když jde mi vše snáz.
Miluji svět, který skrývá spoustu tváří
a miluji, když v něm mohu zářit.
Komentáře (0)