Anotace: když nic nečekáš, ono se něco stane:)
Chtěli jsme spojit naše kamarády,
/Musíme jim ukázat, že to nic není,
jít spolu ven!/
/Co třeba dneska?
Máš čas?
Já zrovna píšu něco do školy
a potřebuju záminku,
abych toho mohl nechat,
tak mi ji dej../
kuli jsme pikle,
chtěli jsme dát ty dva dohromady,
nakonec se nám podařilo
dát dohromady dvě a dvě
(výhodný balíček
ve jménu povánočních slev)
a už jsme byli spolu i my
ani jsme nevěděli jak.
A dneska to je rok,
co jsem ti odepsala
/Co třeba o půl šesté?:)/
.............................................
Potom jsme se procházeli nazdařbůh po vsi
a bylo nám jedno,
že jdeme bezcílně.
A přestože mi drkotaly zuby,
zahříval mě smích
a já se cítila tak lehce
a tak zvláštně šťastná,
přestože jsem zatím pořádně nechápala
proč.