moc děkuju.., bylo mi tklivo a opravdu jsem v sobě cítila tu tesknou melodii klavírní-duševní.., uf a jak se mi plakat chtělo...
07.01.2013 21:45:21 | lucie.Tee
černé a bílé klapky klavíru,
kapky černého inkoustu na bílém papíru
a nehoucnost sdělit vše, co máš na osrdí,
vše co jeho pozornost k tobě zažne, vzbudí...
Kristián Kudlák
07.01.2013 21:32:23 | kudlankaW
Jak by tak melodie se donesla až sem, k mým uším. A že jsem se zaposlouchal...
07.01.2013 21:23:28 | Madanik