Anotace: Vím, že to není nic moc... Ale já v tom vidím vyjádření třeba jakéhosi ÚPADKU KULTURY, LÁSCE K NÁRODU A K LIDEM... Ale asi je to hloupost...
:-) :-) je milé že to vnímáš i ty ačkoliv jsi tak mladinká myslela jsem že t o h l e je záležitost dříve narozených
26.01.2007 23:20:00 | Nút
Je to super... fakt se mi to moc líbí.. a pak, že se ti v poslední době nic nedaří co?:D prostě skvělé!!
17.01.2007 13:11:00 | Choosy girl
má to dooravdy myšlenku a ten konec je povedený, jen bych se ještě trošku rozepsala...;)
15.01.2007 21:09:00 | Lizzzie