Bdím noc celou
pokoj jest moji celou
Topím se v minulosti dění
na tvářích slzy v těle chvění
Ach ty kruta beznaději
lehce tvé lži mysl podvádějí
Lži bodajíc jako nože
sem rozhodnut opustit tvé lože
Nebudu hračkou tvou
ničen sem touhle hrou
Vždyt v hlavě sem sám
tak skym si to povidám
Přemyšlím na oblohu hledím
však na vedení si sedím
Projede mnou štestí i strach
já sem své naděje vrah
Neodpusitl sem lidem ani sobě
ležel sem v sebou vykopaném hrobě
První krok do nového začátku
s úsměvem si říkám už je to vpořadku
Sluneční paprsky nočni oblohu pokrijí
v dály můj začátek zvony odbijí