Rezavý klíč
Duše v mátohách
neklid, bolest,
strach...
a tajemství očí,
které neprozradí, kde
realita končí,
kde začíná.
Možnost odejít je dávno pryč..
ztraceno v myšlenkách,
pojmech o kráse a lásce,
úvahy o něčem co nebylo.
Jedna laskavost
mnoho snů
o dveřích za něž podívat se
bude možné..
až jednou..
v klíčové dírce..
...nebude z druhé strany
zarezlý klíč.
Přečteno 592x
Tipy 16
Poslední tipující: Hadrák, kolemjdouci, MarťaB, Amonasr, Radhuza, poeta, Sarah, kudlankaW, Joe Vai, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)