Anotace: ...
Ve vzduchoprázdnu
snáší se na zem
mihotavé vločky.
Ve vlaku váznu
v expresu života
co mrká na mě mlčky.
A beznadějí
má mysl plave
uvězněna.
Nemá naději
a smutkem je
zaplavena.
Stále přemýšlím
nad vlastní nedůležitostí.
V duchu závidím
všem krásným snům.
Světlo nevidím,
schovalo se za temný les.
Tančím tmou.
V podsvětí mě vítá Hádes...