to s tebou se chci utopit v šálku bílého čaje
a pak zase a znova
se poprvé nadechnout ve tvé náruči
chytit tě kolem krku a už se nepustit
té jediné správné cesty kolem tvého těla
to díky tobě se nebojím zítřka
protože pod deštníkem je stále dost místa
a vím že mě schováš když bude třeba
mám jediné přání
být ta co se probouzí
ikdyž ještě neusnula
Na splněná přání! :)
10.01.2013 14:27:11 | muchomůrka bílá