Za oknem
Vidím vše z výšky a přitom zcela jasně.
Jak svět se točí, pospíchá,
jak večer mizí do ticha
to vše o čem sním - to veselé a krásné.
Tak přemýšlím, jak naložit s tím snem,
už nechci být ta holka za oknem...
Přečteno 438x
Tipy 4
Poslední tipující: martinaV, Lucucu, Robin Marnolli
Komentáře (3)
Komentujících (2)