Kostky
Anotace: Každý máme svoje... kostky...
Nad ránem
Do roztrhání těla
Usmála se a on se usmál též
Jako by
Ani nevěděla
Jak se staví z kostek věž
Jedna kostka
Celou noc protančila
V roztrhaných střevících se smála
Druhá kostka
Malá bledá víla
Na nádraží v noci smutně stála
Třetí kostka
Je slzou jako hrách
Která padá ve dnech osamění
Čtvrtá kostka
Je nedočkavý strach
Pátá kostka - je, anebo není?
Stavěla jsem
Kostky na sebe
A měsíc do dlaní mi spad
Ale z tvých slov
Všechno mě zebe
Místo věže mám jen z písku hrad...
Komentáře (0)