zavři oči a po paměti
zahraj mi sonatu G dur
zlehka
tak jak to dokážou jen tvoje prsty
s každým tónem
jsi hlouběji v mém srdci
zarytý
navždy ve mně zůstanou
doteky sladké melodie
budou mi vzpomínkou
na neopakovatelné chvíle
prožité
po tvém boku
Fajn text...díky:-)
RM.
10.01.2013 23:50:27 | Robin Marnolli
Já děkuji za přečtení :)
10.01.2013 23:50:59 | Sarah
myslím, že tě čtu pravidelně
píšeš dobře:-)
10.01.2013 23:55:34 | Robin Marnolli