NEJSI JEDINÁ
Empatie hnízdí v prstokladu
vlastní neúcty
když dohořívá plamen tlachání a keců
bez ladu a skladu
hliněné revolty
a tvé srdce je kostka ledu
krkolomný let nesvedu
víš trpím
tak nezavírej
a za okny leží smrt
i štěstí
trpké poznání
na body vedu
protože nikdy nespím
tak neumírej
tenhle vrt
do duše není poslední
to je jen začátek
amortizace tvých pocitů
protože křídla nebudou
a slunce je jen trapná zdechlina
v tlamě dravce
uvězněná v přítmí lásky
lehce úšklebků a porážek
pro paklíč od bytu
když krásky měsíc podvedou
a ani ty nejsi jediná
na vratké lávce
a pro to……….. dorůstají ti masky.
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, Gabriela Green, Psavec, Trystan ap Tallwch, Sarah
Komentáře (3)
Komentujících (2)