říkáš že žádná louže není tak hluboká
abych se v ní po uši topila
je mi to líto
ale nedokážu být tak statečná
jak si se mi snažil namluvit
strkat si do očí špendlíky místo sirek
a ještě se usmívat
vždycky jsem chtěla někam dojít
jenže mi došlo že to nemá cenu
protože chodím v bludném kruhu
a všechny hvězdy zakryla peřina
Jedinečná atmosféra
neuvěřit všemu
z básně moudro vyvěrá
věř hlasu vnitřnímu- svému.
Martin K.K.
15.01.2013 21:31:09 | kudlankaW
silné..
13.01.2013 22:47:56 | CCGREE