Anotace: <p>Byla jedna louka</p> <p>a na louce stál strom</p> <p>byla jedna holka</p> <p>a vedle...
Byla jedna louka
a na louce stál strom
byla jedna holka
a vedle ní stál on
Přišla bouřka
udeřil blesk
pravda je hořká
a nemívá lesk
Po bouřce je ticho a klid
jen na louce chybí strom
holka má v očích divný třpyt
a nikde není on