Anotace: <p>Pár hvězd</p> <p>vesmírný prach</p> <p> černá...
Pár hvězd
vesmírný prach
černá tma
plíživý strach
Velký třesk
modrý květ
hrom a blesk
zrodil se svět
Důvěřivý a naivní
měl vykulené oči
zjistil až za pár dní
že se vlastně točí
Točí a běhá do kola
kolem žhavé koule
pátravý zrak sokola
přišly i první boule
Zdálo se
že je snadné milovat
ale stalo se
co nemělo se stát
Něco se asi pokazilo
bratr zabil bratr
na polích olovo se silo
bitvu střídal masakr
Zas velký třesk
modrý květ se rozlomil
hrom a blesk
svět se zastavil
Zbylo jen pár hvězd
vesmírný prach
černá tma
a zase ten strach