Anotace: <p>Chtěla jsem málo</p> <p>možná ještě míň</p> <p>aby se...
Chtěla jsem málo
možná ještě míň
aby se dítě smálo
aby strom dával stín
Aby slunce hřálo
když máš duši na kusy
a třeba při tom rozdávalo
fialové irisy
Vím, že to byla chyba
tak málo chtít
proto mi teď zbývá
jenom víra, že druhý pokus budu mít