Skullíku proč tak tvrdě? Každý si své místo najde. Já vím, je to tragedie - život bezdomovce, ale oni pomoc snad ani nechtějí. A Psavec to napsal výstižně a ne ve zlém.
16.01.2007 14:56:00 | Verule
...vtipné to je ...jenže realita bývá jiná ...buhužel začínáme si zvykat ...že lidi mohou žít i jako zvířata ...vracíme se zpět v čase ? ...
16.01.2007 08:30:00 | WhiteSkull