Anotace: Bloudím lesem sama v dáli, cvrčci na housle my hrají. Stromy ševelí, louky zpívají. V...
neber to špatně-mi hrají-lze to opravit.
Ještě TIP nedám, ale piš dál a uvidíme-zdravím
08.02.2013 10:41:29 | J.F.Julián
Ano děkuji. Nevšimla jsem si toho. Když
si to přečtu nahlas taky mi to nesedí :)
10.02.2013 21:12:37 | Selena-J
to si sefne, já si to vždy narecituji, třeba do mobilu, abych slyšel ten rytmus, jestli to plyne...
13.06.2015 22:00:20 | J.F.Julián