Vzpomínáš, když jsem ti napsal, že píšeš tak nějak divně? No a tohle je obrovský posun vzhledem k času, který uběhl. :)
Sem tam se mi zdá, že vypadne rytmus (Na kopci nad městem - Tyčí se kříž - Snad obětem - jen...ty tu nesníš.), ale to může být jen můj mylný dojem.
14.01.2013 21:54:57 | CCGREE
Děkuji moc, snad se zlepším. Nikdy jsem nepsala a tak netvrdím, že to umím, ale našel se tu člověk, který mi pomáhá s formou, tak se snažím :)
14.01.2013 22:43:52 | Fiši
toho člověka se drž, ví(m), co říká(m) :)
14.01.2013 22:45:04 | CCGREE