Anotace: je vlastně to co je skutečnost a skutečnost je to co si vymýšlíš v té své kebuli
Alternativní život,
je život, kde špatné a dobré
záleží na tobě,
láska a smrt
divoká milenecká dvojice,
mává ti před očima
svým pacholem,
hnusným a proradným životem.
A ty naivně čumíš,
a myslíš si, že bude to dobrý.
Vsugeruj si to,
když se ti pak bude dobře spát,
ale z toho programu už nedáš se zpět,
pak se ti můžu jen zdaleka smát....
Tupče, ty jenž věříš
v to co si myslíš, že vidíš
„Když neodskočíš z cyklu programu, nikdy nebudeš v podprogramu.“ :))
15.01.2013 10:06:16 | chci_uverit