Krámek s vůněmi ♥
♥Za tou jednou lesní tůní
tam je krámek plný vůní.
♥Z jara první kytka voní
v létě voní od maliní,
podzim krámek pomaluje
v zimě?To se naděluje.
♥Paní Zima les obleče
velké stromy,malé kleče,
každé šišce na špičku
pak uháčkuje čepičku.
♥A ten krámek s vůněmi
mráz pomaluje růžemi,
tam každé okno jinak září
když Vánoce jsou v kalendáři.
♥V krámku doutná františek
je v košíčku ze šišek,
nad vchodem pak kytka jmelí
pod ní mi dej pusu,milý.
♥Kdo v tom krámku prodává?
Kdo ty vůně rozdává?
Jaro,léto,podzim,zima
každý je tu chvíli s náma.
♥Posledního smlouva končí
od slzí si utři oči,
zas to půjde dokolečka
jaro,léto,podzim…tečka…
♥Za tou jednou lesní tůní
zas je krámek plný vůní.
--------