Ze začátku bezkonkurenční a nadějné, ke konci se mi to roztrhalo do ztracena. Tuším, že máš co říct a že to časem budeš umět podat tak, aby se z toho staly básničky, z kterých si tady lidí sednou na prdel. Jak mě naučil jeden básník, nebudu ho raději jmenovat: piš, piš a piš, a hlavně piš. Pokud to v sobě máš, tak se to tam objeví, a když to v sobě nemáš, nepomůže ti ani tisíc odborných komentářů. Zatím je to nadějný start. Ale to říkám jen já. :)
16.01.2013 15:41:44 | CCGREE
Já jsem se práv pak taky ztratila...vůbec jsem nevěděla jak dál, ale třeba to někdy předělám ;) Líbily se mi ty jednotlivý verše, jen jsem je asi neuměla správně poskládat...Jinak děkuji za radu, budu se snažit :)
16.01.2013 15:47:53 | Fiši