Na sklonku noci zbytek něhy.
Poslední polibek mezi prahy.
Nezapomeň na to.
Nezapomeň na mě.
Jak chci Tě prosit
...ale marně.
Když jsi mi vším
...a já tobě ničím.
Jen v bytě prázdném do noci křičím.
Jak chtěla bych tě zabít
...snad otrávit,
když jdeš s jinou noci trávit.
Neutichá něco uvnitř...
prosím svez se po mě.
Rány tvoje staré hojí
...sejdem v nouzi z noci pod obojí.
A chci tě tak moc
...jako prve.
Teď nevážím si vlastní krve.
Je to zas jako včera...
vzpomínka dávného večera.