Anotace: A vločky je slyšet o zbytek listí, které zůstalo na stromech. Spolu si hrají, tiše rozmlouvají
Vločky narážející do listí,
na stromech přeživajících,
jsou slyšet tichem města,
šimrají na tváři.
A pod bílou dekou,
ukrytá tajemství,
lidských smrtelníků,
do nebes vzhlížejících.
Oči přivřené,
s úsměvem na rtech,
romantika mě pohltila,
chybí už jen láskyplné...
A bílá slečna,
tančí pod žhnoucí lampou,
fungující jako lupa,
spatřuje zázraky zimy.
Pod nohy křupe sníh,
jako stádo statných hřebců,
připomíná mi ten zvuk,
na jednom sedí určitě on.
A v pokoji u topení,
sní o věcech venku,
o světě velkém,
tajemném a volajícím.
Miluji sezónní poezii z aktuální sezóny;)
17.01.2013 00:52:35 | Lilien
Krásně u nás sněží a už dlouho a opravdu bylo slyšet jak vločky narážejí do listí, kouzelné :)
17.01.2013 00:55:18 | Kirsten