...za dvěma moři...
;
Ztrácím se v krajině za dvěma moři...
Ani ti moudří blázni mi neuvěří,
že tady je nebe pokreslené tajuplnými
obrazci
do kterých se chci
vcítit
jak do polibku,
když pochopit se nedají.
Všechny otazníky zahodím až k večeru
až obě moře znachoví...
Vím...
jaká je cena obzoru...
;
Přečteno 537x
Tipy 20
Poslední tipující: nebech, Amonasr, Bakchus, Akrij8, enigman, V.N.Losinský, Elisa K., vkl, Radhuza, Robin Marnolli, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)