Až naučím se mezi řádky číst..
a pochopím geometrii..
dílá dávných umělců
taky odkazy učenců..
až pochopím Boha
a třebaže budu se modlit
zas a znova..
že zmoudřím sílou hrdinů
a doopravdy dospěju..
tak
a tím si buď jist..
budu vědět, co je gnosis.