Anotace: jednou najdu v sobě cestu k pokání
čekám až najdu v sobě sílu lepší být
a všechny své špatnosti za dobro vyměnit
čekám až lidé kolem mne budou chtít lepší být
a druhé lidi pochopit
čekám až politici přestanou se mezi sebou přít
a zájem začnou o lidi ve svém národě mít
čekám na osudové setkání, které do mého srdce klid a mír přinese
a se vším špatným ve mně zatřese
čekám však už více jak 40 let
a pomalu už ze mne bude kmet
změna stále není v mém srdci znát
a já se ptám kde jí má brát ?
zda u lidí,kteří stále jenom reptají
a pozitivní řešení nemají ?
dnes v noci jsem měl krásný sen
kdy stoupal jsem ze země výš a výš
a pojednou zmizela zemská tíž
a já jsem uviděl nový svět
kde žít bych chtěl hned
tam láska a cit přebývá
a nikdo zde trápení nemívá
je to svět andělských bytostí
které svojí láskou naše starosti přemostí
co proto,abych s nimi jednou mohl trvale být
musím udělat a jaké vlastnosti mít ?
nevím a proto se vás všech ptám
co udělat abych tam pak mohl stát
abych se tam mohl setkat s těmi,které mám rád
a mohl se pak celý čas s nimi smát
věřím, že neboudou tam žádné slzy, starosti
a jiné bytosti nás s láskou pohostí
proto sobě i vám slib dám, že už nebude v mém
srdci zloba, splín,
a že s láskou k druhým lidem se pokusím svůj život zde žít