**
Ten správný čas nepřišel...
Je jedno jestli je příliš brzy nebo pozdě...
... jestli stojím na prvním či posledním schodě,
když se to schodiště pitomý pořád houpe.
Někdo ve mně dupe
"american time"
/ stamp, brush, ball change, brush-back, hop /
a nepoznám
na které noze začal
a kde se tam vlastně vzal...
...jen pár stepařských bot
podle hluchých not
tančí někde ve tmě...
...a já volám STŮJ!
Stepař neustal...
jen schodiště
se seklo v horizontále
a strašně špatně se mi šlape po jeho střechách.
Ale
v rytmu
/stamp
brush
ball change
brush-back
hop/
bořím jednu za druhou...
...a stavím první pevný schod.
**
Mirisko,
klapoty podrážek
svistu šum
vyvstalo otázek
pomizel um
stepaře...
19.01.2013 15:47:29 | kudlankaW
tak to je hodně zvláštní báseň. souhlasím s komentářem od Joe Vai.
19.01.2013 12:01:30 | CCGREE